Community developer

Join onze community en solliciteer snel als Community Developer! 

Werken kun je overal. De vraag is hoe jij bepaalt welke werkgever echt bij jou past. Waar wil jij jouw ambities waarmaken en komen jouw talenten volledig tot zijn recht?

LEAN HR draagt bij aan een goed functionerende arbeidsmarkt door werknemers en werkgevers duurzaam aan elkaar te verbinden. Wij geloven dat kennis van onze doelgroepen en de lokale arbeidsmarkt daarvoor essentieel is. Zo realiseren wij voor iedereen altijd de beste oplossing.

Samenwerkingspartners van LEAN HR worden dagelijks geconfronteerd met uitdagingen die de huidige arbeidsmarkt met zich meebrengt. Van enorme krapte, tot internationalisering van het personeelsbestand, de opkomst van AI waaronder ChatGPT en nieuwe generaties die de arbeidsmarkt betreden.

In de complexiteit van al deze uitdagingen zijn onze opdrachtgevers op zoek naar jou! Een stabiele, ondernemende kennispartner die waarde kan toevoegen aan hun organisatie. Dit doe je door voor onze opdrachtgevers communities te bouwen. Door middel van creatieve wervingscampagnes bouw je samen met onze marketing afdeling online platforms om gericht jouw doelgroep aan te spreken. Je draagt bij aan een fantastisch werkgeversmerk van LEAN HR en onze opdrachtgevers.

Om geworven talent goed te laten landen introduceer je ‘on-boardingmodellen’ en ontwikkel je vervolgens deze talentenpool onder andere door inzet van onze ‘LEAN Academy’. Daarnaast volg je trends en ontwikkelingen op de (lokale) arbeidsmarkt op de voet en zet deze proactief om in kansen voor de community van LEAN HR.

Jij kent jouw kandidaten, onze partners en je collega’s gewoon beter door jouw oprechte interesse in de ander en de passie voor je vak.


Heb jij;

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Een oprechte interesse voor HR, Commercie en Recruitment Marketing;
  • Recente werkervaring bij een uitzendorganisatie en ben je klaar voor een volgende stap (pré);

Reageer dan met je CV, Linked In profiel of stuur een email waarin je jezelf voorstelt naar Twan Bongers via twan@leanhr.nl of bel/app naar 06-38186118 voor meer informatie.


Wij bieden;

  • Een inspirerende werkomgeving waarbij jouw inbreng serieus wordt genomen.
  • Werken voor aansprekende opdrachtgevers die goed werkgeverschap essentieel vinden.
  • Een boven marktconform arbeidsvoorwaardenpakket afhankelijk van niveau en werkervaring.


Over LEAN HR;
LEAN HR is opgericht in 2013 en hard op weg een dominante speler in haar vakgebied op de Limburgse arbeidsmarkt te worden. Vanuit een gezonde groeiambitie willen wij de beste vakspecialisten aan ons binden.

Twan bongers

Operations manager

Solliciteren

Coming soon

Coming soon

Coming soon

Nog even geduld, aan dit gedeelte van onze community wordt nog gebouwd.

Live per 05-01-2024