Making recruitment
look good

Making recruitment
look good

Making recruitment
look good

Bij LEAN HR staat de kracht van samenwerking centraal, speciaal voor sollicitanten zoals jij. Het draait allemaal om communities waar werkgevers, teamleden, toekomstige collega’s en talent elkaar ondersteunen en gezamenlijk groeien. Hier ontvouwen zich kansen en worden waardevolle connecties gesmeed, wat leidt tot betekenisvolle carrièrestappen. Sluit je aan bij ons en ontdek de unieke voordelen van LEAN HR. Jouw toekomstige community staat klaar om je te verwelkomen.

 

We recruit and
we know things

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? LEAN HR is meer dan een uitzendbureau. We zijn een community waar we vinden, kennis delen en mensen verbinden.

Samen realiseren we carrièrestappen met impact.

LEAN MAG

LEAN MAG

Wij kunnen met LEAN HR precies één decennium terugkijken want op vrijdag 17 november 2023 vierden we ons 10-jarige jubileum. Ter ere daarvan hebben we onze eerste editie van het LEAN MAG uitgebracht waarvan onze 200 gasten een eerste exclusief exemplaar ontvangen hebben.

Feesten doen we gewoon ook beter

Bij LEAN HR zijn we meer dan alleen een team – we zijn een familie. We genieten van het vieren van successen en het vormen van sterke banden die verder gaan dan het werk. Werken bij LEAN HR betekent deel uitmaken van een omgeving waar werk-privébalans belangrijk is en waar je gestimuleerd wordt om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. En als onderdeel van deze bedrijfscultuur hoort daar natuurlijk geregeld een feestje bij. Hoe we dat doen? Bekijk dan de video.

Video afspelen

JOIN JIJ ONZE
COMMUNITY?

Ben je op zoek naar een plek waar je je thuis voelt? Wil je werken bij een organisatie die vooruitstrevend is, waar je veel kunt leren en waar je écht impact kunt maken? Dan is LEAN HR de perfecte plek voor jou!

Bekijk onze vacatures en zet die volgende stap in je carrière.

Iedereen heeft
een verhaal

Iedereen heeft
een verhaal

Coming soon

Coming soon

Coming soon

Nog even geduld, aan dit gedeelte van onze community wordt nog gebouwd.

Live per 05-01-2024