Het verhaal van Jop

Het verhaal van Jop

Het verhaal van Jop

Mijn naam is Jop Theunissen ik deel graag mijn verhaal binnen dit bedrijf waarvan ik al ruim 7 jaar onderdeel ben. Het is een tijd geweest vol groei, uitdagingen en waardevolle ervaringen samen met mijn collega’s.

Het begin van mijn reis

Het begin van mijn reis

Mijn verhaal begon als een enthousiaste recruiter op ons kantoor in Roermond. Het was meteen duidelijk dat ik bij een team was beland dat zich inzet voor fijne samenwerking, met een gedeelde visie op het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Mijn tijd in Roermond was een periode van leren, groei en het verfijnen van mijn vaardigheden in het recruitmentvak.

Alle ruimte voor ontwikkeling

Alle ruimte voor ontwikkeling

Alle ruimte voor ontwikkeling

Na een succesvolle periode in Roermond wilden we verder bouwen aan onze doelstelling, om die reden openden we een kantoor in Sittard. Voor mij voelde het als tijd voor een nieuwe stap. Ik heb toen de keuze gemaakt om te verhuizen naar kantoor Sittard met als doel het neerzetten van een stabiele, rendabele vestiging. Vier jaar lang heb ik er met passie gewerkt, waarbij ik nieuw talent aantrok en bijdroeg aan het succes van zowel kandidaten als onze klanten. Ik heb daar een ontzettend leuke en leerzame tijd gehad!

Ruimte voor groei

Ruimte voor groei

Ruimte voor groei

Vanaf januari 2024, ga ik opnieuw beginnen aan een nieuwe rol, dit keer als vestigingsmanager van ons nieuwe kantoor in Venlo. Het is een mooie kans om mijn ervaring en passie te bundelen en een team te smeden dat dezelfde toewijding en enthousiasme heeft waarmee ik ooit begon. Ik ga met veel positieve energie deze uitdaging aan!

meer dan alleen een werkplek

meer dan alleen een werkplek

Wat maakt LEAN HR zo’n leuke werkplek? Het antwoord is simpel: het zijn de mensen. De samenwerking en de banden die we hebben opgebouwd, maakt van LEAN HR niet alleen een bedrijf, maar ook een thuis. Het is inspirerend om elke dag omringd te zijn door collega’s die altijd voor elkaar klaar staan!

Bij LEAN HR draait het gelukkig niet enkel om werk. We creëren een omgeving waarin plezier en groei, zowel professioneel als persoonlijk, wordt gestimuleerd. Successen worden gevierd, lessen worden geleerd en we helpen elkaar door dik en dun.

Als jij op zoek bent naar een plek waar jouw talent wordt gewaardeerd, waar samenwerking centraal staat en waar een unieke kijk op de arbeidsmarkt de norm is, dan is LEAN HR de perfecte bestemming voor jouw carrière.

 

Iedereen heeft
een verhaal

Iedereen heeft
een verhaal

Coming soon

Coming soon

Coming soon

Nog even geduld, aan dit gedeelte van onze community wordt nog gebouwd.

Live per 05-01-2024