Het verhaal van Rik

Het verhaal van Rik

Het verhaal van Rik

De zoektocht naar content start vandaag dicht bij huis. Als onderdeel van het marketingteam vind ik het hoog tijd om mijn eigen ervaring te delen over LEAN HR.

Kennismaken met LEAN HR

Kennismaken met LEAN HR

Toen ik voor mijn stage in het tweede leerjaar van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management op zoek was naar een geschikte leeromgeving, sprong de advertentietekst van LEAN HR er absoluut tussenuit, vergeleken met het andere aanbod. Zodoende hoefde ik geen twee keer na te denken om te solliciteren bij LEAN HR Services (zoals het bedrijf toen nog heette). Ik werd uitgenodigd voor een eerste kennismaking op het kantoor in Roermond. Dit gesprek beviel van beide kanten, waarna er een tweede gesprek volgde en ik snel daarna aan de slag kon.

Wat mij direct opviel was de oprechte interesse in mij als persoon. De bevestiging dat ik stage kon lopen bij LEAN HR volgde vlak voor kerst, waarna ik direct lachend een goedgevuld kerstpakket mee naar huis kreeg. Dat had ik natuurlijk niet verwacht en dit gebaar waardeerde ik enorm.

Alle ruimte voor ontwikkeling

Alle ruimte voor ontwikkeling

Op het moment dat ik stage liep was er geen intern marketing team. Alle werkzaamheden werden toen nog uitbesteed. Dit pakte ik samen met een andere stagiaire op en LEAN HR raakte overtuigd van de meerwaarde van marketing in eigen beheer. We kregen alle ruimte om onze creativiteit te gebruiken en de tijd om nieuwe programma’s onder de knie te krijgen. Er was volop gelegenheid voor vragen en op die manier kon er telkens een mooi resultaat worden behaald.

Doorgroeimogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden

Toen mijn stageperiode op zijn einde liep, werd ik benaderd met de vraag of ik mijn werkzaamheden voort wilde zetten op contractbasis. Hier kon ik kort en krachtig op antwoorden: “Ja!”. Naast een breed scala aan leuke werkzaamheden, leerde ik tijdens mijn stage een fantastische groep mensen kennen. Een groep mensen waar ik bij wilde horen, met name door hun betrokkenheid bij mijn privéleven. Zo kreeg ik het gevoel dat iedereen binnen LEAN HR mij daadwerkelijk kende.

Een stabiele werkomgeving

Een stabiele werkomgeving

Vandaag de dag mag ik met trots zeggen dat ik nog steeds werkzaam ben bij LEAN HR. Het is een stabiel, snelgroeiend bedrijf dat volop innoveert en de concurrentie op deze manier aftroeft. Inmiddels is er een heus marketing team ontstaan en is er een duidelijke visie voor de toekomst.

Ben jij nog op zoek naar een leuke meeloop- of afstudeerstage? Of ben je net klaar met je studie en zoek je een inspirerende werkgever om je carrière te starten? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

 

Iedereen heeft
een verhaal

Iedereen heeft
een verhaal

Coming soon

Coming soon

Coming soon

Nog even geduld, aan dit gedeelte van onze community wordt nog gebouwd.

Live per 05-01-2024